NEW YORK GENOM MOBILEN









Mobilbilder från New York, bilderna från kameran dyker nog upp här så småningom.
 
En del av alla bilder som knäpptes i New York. Tog hur många bilder som helst men allt är ju så fotovänligt där; människorna, maten och alla dessa byggnader som sträcker sig upp i skyn. En fantastisk resa! Dock en väldigt stressig resa sådan då det var så mycket man skulle hinna se. Behöver nog åka dit minst en gång till och hoppa över det mest turistiga som vi prickade av denna tur. Istället upptäcka de fantastiska restaurangerna, gå på mysiga bruncher, köpa med picknick till central park och bara titta på allt folk. Fasen, jag längtar redan.

ARTONDE SEPTEMBER





Nu var det ett tag sen, igen. Blir så lätt; att bloggen liksom bara glöms bort. Jag kan inte påstå att jag inte haft tid för den för om det är något jag har så är det tid, ofantlig mycket tid som mest spenderas vid tvn. SÅ sorgligt, jo tack jag vet. Jag har en sådan jäkla ålderskris (är det okej att kalla det ålderskris när jag egentligen bara fyller 19 år?). Tiden bara flyger förbi och jag bara låter den göra det. Sorgligt. Ja det är nog så man kan kalla mitt liv just nu. Sorgligt. 
 
Förutom det då så har skolan dragit igång igen, sista året (åååååångest) innan student, bal och allt det man sett fram emot så länge. Då skolan och rutiner dragit igång igen har jag börjat med mina morgonpromenader som jag höll på med ett tag i vintras, fint tycker jag. Fint att gå en promenad klockan sex på morgonen, mörkt, tyst och alldeles ensam. Igår var klassen på en utställning nere i stan, Hon, Hen och Han tror jag att den hette. Tänkvärd.
 
Så. Hoppas det inte är alltför länge tills vi ses igen Bloggen.
 

Follow on Bloglovin

RSS 2.0