Sleep tight, hold your head up high(t)

 
Måndagen är gjord nu tjejer!! (Ja, jag tror att de flesta är tjejer som läser bloggen, bevisa mig gärna fel om så vore fallet.) Ge er en klapp på axeln, 'cause you're worth it! Imorgon är det en jävulskt jobbig dag också vanligtvis, men sovmorgon till tio rubbar vardagen lite. Vilket gör den något bättre.
 
Idag slog jag även två flugor i smäll. Hade på mig både halsband, som syns, och läppstift som är något jag aldrig använt i princip. Men kände att va fan, idag provar vi! 'Inget att förlora' Som min vän brukar säga.

Friday's

Jag vet själv att de outfits jag lägger ut kanske inte är något ni vill se men egentligen lägger jag inte ut för er, utan snarare för mig själv. Jag vill kunna, längre fram, blicka tillbaka och se hur jag såg ut, hade på mig osv. Så är alla inlägg faktiskt. Att jag startade denna blogg för min egen skull. En dagbok som inte försvinner. Jag kanske inte kommer skriva ut privata saker men jag kommer ändå komma ihåg vad jag kände, gjorde och såg även fast det kanske inte står. Oh damn, vad seriös denna lilla text blev. 

Ge och ta

Här har det ekat tomt de senaste dagarna. Men ni, ge och ta helt enkelt. Ibland blir det inga inlägg alls och någon gång är det möjligt att det kan bli många. Det går ni väl med på hoppas jag?
 
Bilderna är från fredag och lördagmorgonen. Plugg (say whaaat?) till ögonen knappt gick att hålla uppe och massa godis höll mig, Nora, Anna och Emma sysselsatta fredagskväll. Jag stannade natten och så bjöds det på amerikanska pannkakor morgon därpå.

Todays

Hörni! Fy tusan vad kallt det har varit idag. Fatta vad underbart det skulle vara att gå runt i overall?! Inte frysa alls. Jag är på om ni är! Men ändå så älskar jag hösten. Ni får påminna mig att jag skrivit dessa ord senare när jag klagar. Det är mysigt, man dricker te i mängder (som jag visserligen gör året runt) och en viss person fyller år snart. Undrar vem det skulle kunna vara?

Todays

 
ALLTSÅ dessa byxor, vilken dröm. Slitna boyfriendjeans som skulle kunna beskrivas som mjukisbyxor, så sköna är dem. Har haft värsta cravingen på ett par, hur länge som helt, så när jag var i Stockholm tog jag äntligen tummen ur och införskaffade mig dessa.

Stockholm i mitt hjärta

Tänk er; Att få vara i en av de städerna ni tycker bäst om med en av de personer som betyder mest och göra några av de saker man älskar att göra. Det låter otroligt, inte sant?

Vi åkte upp till Stockholm på fredagskvällen. Shoppade på lördagen, Gröna Lund på söndag och buss senare hem på kvällen. En jävligt bra och intensiv helg, men så blir det när man inte har mycket tid men så mycket man vill hinna med att göra.

London

Kan man sakna en stad? Om det är så, så saknar jag London otroligt mycket. 

Hej

Hur ska man börja första inlägget? Bara köra på direkt eller kanske en presentation? Jag vet inte. Googlesidan är öppen med sökorden "hur ska man skriva första inlägget på bloggen". Men det gör mig bara förvirrad. Det känns som första inlägget sätter ribban på alla inlägg som kommer komma i framtiden. Om inte detta bara blir värsta floppen och blir enda inlägget, vem vet? 

Vi bara kör eller, go hard or go home. VÄLKOMNA TILL MIN BLOGG, nu ska vi få det jävligt bra.

Follow on Bloglovin

RSS 2.0