UPPESITTARKVÄLLEN



Uppesittarkväll med Bingolotto, glögg och chips med de bästa. 


SÖNDAGEN






Fyra bilder från i söndags. Julbord med kusinerna samt farmor och farfar ägnades mestadels av söndagen av. Åt så mycket god mat att jag hade svårt att andas tillslut haha. Eftersom detta var vårat julfirande hade vi även julklappsöppningen där! När jag kom hem vilade jag magen en stund och sedan gick jag på en promenad med Malin. Klockan 18 hade familjen minus mamma samt pappas bror och son bokat biobiljetter till the hobbit. Pappa ville se den och eftersom den var så jäkla bra följde jag med!

JUST NU...




...sitter jag med frukosten ovan framför ett avsnitt av min nya besatthet. Smakar bra efter en jävligt halkig morgonpromenad!

TJUGOFÖRSTE DECEMBER




I fredags hade jag bästa vännen min hos mig hela kvällen. Hon hämtade upp mig efter jag hade tränat och då åkte vi till maxi och handlade. Räkor, kex och ost köpte vi och som åts framför handbollen som dock inte gick så bra. Så jäkla trevlig och lugn kväll, exakt vad jag behövde!! Igår hälsade jag och mina bröder på hos mormor där vi fick en massa fika. Natten jobbade jag och idag är det dags för julbord! Mmm

ARTONDE DECEMBER

Två bilder påväg mot Stockholm och Eeeeeeeeed. Saknar
 

Imorse ringde klockan på 05.45. Lite efte sex steg jag och mamma utanför dörren på en morgonpromenad! Jäkligt skönt var det och det var ett perfekt promenadväder. Nu äter jag mellanmål och kollar på film. Idag slutade vi cirka en timme tidigare än den vanliga torsdagen, vilket inte gjorde mig något! Imorgon går vi till halv tolv och sedan tar vi jullov, fyfan vad skönt och efterlängtat och välbehövligt!!!
 
 

FRÖKNÄCKE

 
Dåliga bilder men det var mörkt ute och dåligt ljus inne

Bakade dessa fröknäcken i söndags. SÅ goda! Alltså seriöst, så goda att hela plåten var slut igår. Väldigt enkelt recept och man kan variera på flera olika sätt. Måste göra dessa så fort som möjligt, helst redan igår. Receptet hittade jag HÄR

THROWBACK

 
Kollar på bilder från när familjen samt farmor och farfar var i Grekland i somras. Längtan till Thailand blev bara ännu större än vad jag trodde var möjligt - om ca elva dagar far vi!! 
 
 

ELFTE DECEMBER


Bild från igår då lillpluttan var här tillsammans med hennes lika underbara bror


För en timme sedan kom jag hem från de jobbigaste (kändes som det iallafall) passen någonsin. Körde både spinning och SBR tillsammans med Emelie och man har ju en riktig hatkärlek till träning som verkligen kör slut på en fysiskt! Nu står jag framför spisen och kokar gröt, det vill säga förbereder frukosten inför imorgon. Vet att jag ändå inte kommer kunna somna nu om jag lägger mig och är frukosten redan klar kan jag ju ställa alarmet på några minuter senare än vanligt - win win. 

Follow on Bloglovin

RSS 2.0