MICHAEL KORS

Fick många bra julklappar men denna var nog favoriten

Har ju inte visat er någon av de julklapparna jag fick FÖRRA året (hehe den där går jag inte på!). Först ut är denna fina, fina väska a la Michael Kors från mamma&pappa. Liten, guldig och alldeles, alldeles underbaaar. Längtar till det blir lite varmare så jag kan börja använda den, känns onödigt nu då den kommer bli gömd i den tjocka vinterjackan..


JUST NU:


Håltimme och äcklig mat i skolan är två bra anledningar till att äta lunch på stan istället. Så idag tog jag, Liridona och Emelie tillfället i akt, ångrar det inte. Godaste jag ätit under en skoldag iallafall!

UGNSBAKAD GRÖT

Kände inte för den tråkiga gamla vanliga frukosten igår så jag plockade fram ett recept på ugnsbakad gröt jag länge velat prova men givetvis hade vi inte några ingredienser hemma. Så fick improvisera fram ett eget, vilket var hur gott som helst. Seriöst, de som känner mig vet att jag inte kan laga något. Koka makaroner, steka korv, nej inte ens poppa popcorn går ibland. Men detta var väldigt lätt och gott! Ugnsbakad gröt med smak av banan och vanilj. 
 
Det har varit kallt hela dagen idag. Fick skjuts till skolan men när jag skulle gå hem hade jag som tur var packat hela väskan så full med kläder att mina gamla dagis-och fritidslärare skulle varit nöjda. Nu äter jag musli, vaniljyoghurt och jordnötsmör (ännu en kombo som sätter smaklökarna ur spel) samt kollar på White Collar.
Att hitta bra tv-serier är nog den bästa talangen jag har, tack för den. 

ZARA

        
Allt från Zara
I torsdags kom det två enorma paket till mig avsändare Zara som innehöll detta plus en brun väska. Tröjan längst ned, vad ska jag säga? Tycker den är ascool haha. Är egentligen inte någon djurmänniska men när hunden sitter där så fint lite över magen kan jag inte låta bli att tycka om den. 

ELFTE JANUARI


Vaknade bredvid en sovande Malin denna lördagsmorgon. Dagen började med frukost bestående av äggmackor, juice och att klaga på snöstormen som härjade utanför. Mina tankar om att stanna inne hela dagen och ha en heldag med film blev då definitiva planer. Det enda undantaget var cirka en timmes handbollstittande uppe i hallen. Under den fem minuters långa promenad fram och tillbaka var det fruktansvärt kallt. Är det verkligen dags för vintern att komma nu? Det hoppas jag inte, snön får gärna ha smält bort tills imorgon. Skulle då verkligen inte göra mig något om vintern hoppade över ett år..

FÖRSTA INLÄGGET 2014

Här är hele fule gänget.. bilden är tagen av oliwia, givetvis. 
Bloggen har ekat tomt här nu, både på grund av att datorn har gått sönder och så har det ju varit lov. Ett lov som har varit väldigt bra. Hunnit umgåtts med friendidos, ätit gott och kollat mycketmycket film. Som ett lov ska vara. Även fast jag inte tänker "nytt år, nya möjligheter" så känns det ändå jävligt bra. Som om man skulle kunna lämna det förgångna året bakom sig. Detta år fyller jag arton jävla år (can't handle it), vad har jag ens gjort dessa år??!
Inget press om nyårslöfte som att börja träna mer, äta mindre godis eller ha ordning i rummet har jag heller utan jag ska bara ha det så kul jag bara kan. Det känns bra. 

Tänkte kanske att bloggen borde komma på fötter igen, inlägg varje dag kan jag inte lova men några gånger i veckan ska jag väl kunna försöka fixa. 

Follow on Bloglovin

RSS 2.0