TJUGOÅTTONDE NOVEMBER

Köpte mig en vinterjacka igår. Kraven jag hade var enkel, mörkfärgad och jävligt varmt. Lättare sagt än hittat men kom hem med en i alla fall. Får se om den håller måtten i vinter. Hörde att det skulle bli kallaste vintern på länge?? Mm detta kommer bli kul :-)

TJUGOFEMTE NOVEMBER

Imorse fick jag mig en riktig mysfrukost i soffan framför en film. Vid tio åkte jag iväg till Karlstad med några vänner. Det var julklappsshopping som stod på schemat och jag kom hem med två personer avprickade! Brukar annars panikshoppa sista veckan innan jul och så ska vi inte ha det i år.
Kom hem för en timme sedan ungefär så det blev en heldag kan man säga. Nu kollar jag slutet på filmen från i morse och ska äta. Hoppas ni som gick i skolan idag överlevde och att ni andra hade en en bra dag

LEXINGTON

Fyllde ju år för ett x antal dagar sedan. Snarare en och en halv månad. Fick denna fina keps då av moster. Används flera gånger men inte visats här på bloggen. Tycker väldans mycket om den!
 
Nu kollar jag på Orange is the new black (ja, ännu en till serie). Så många tv-serier, så lite tid.  Tur att vi har långhelg så jag hinner komma ikapp hehe. Precis! Vi är lediga på måndag som kompensation för att vi ska va i skolan nästa lördag. Det känns bra nu men lär inte kännas lika bra när man är i skolan nästa helg.
 

TJUGOFÖRSTE NOVEMBER

Jag dricker té och pluggar engelskaglosor som ska kunnas till imorgon just nu. Nästan enda läxan vi haft denna vecka. Hur skönt?????
Té, te eller the är något jag dricker jämt, som terapi för sjäääälen. Kanske inte,  men det värmer ens frusna kropp när man kommit hem från, det som känns som den milslånga, promenaden från skolan iallafall. Och så är det ju så gott givetvis!
Snart ska jag iväg och gosa med Max och Alice. Två personer jag håller varmt om hjärtat. 

MÅNDAGENS

Mer än halva skolveckan är gjord och imorgon väntas den jobbigaste dagen på hela veckan. Torsdagen som är den längsta och tråkigaste dagen då lunchen är alldeles för sen och lektionerna alldeles för långa. MEN när den dagen är gjord så är det bara att andas ut och le för då är det fredag. 
 
Imorse var gräs och buskar vitklädda och det var inte för att snön hade fallit - utan det var frost. Fy tusan säger jag bara vad kallt det var när man drog på sig skorna och skulle ge sig ut. Var nära på att vända om flera gånger och gå tillbaka till värmen. Men i måndags då var det prima väder och då gick man klädd som på bilderna!
 

SÖNDAGS

Gled runt i detta igår. Eller ja gled och gled.. Snarare när jag låg i sängen och kollade på teve. Halsduken var det som jag pratade om i förra inlägget förresten.
 
Skolveckan har börjat och söndagsångest som jag nog aldrig haft, någonsin, kom inte igår heller. Jag är nog antagligen lite too school for cool helt enkelt. Min senaste drog stavas S-U-I-T-S och nu har det visat sig att jag har flera avsnitt som jag har missat! Det och The big bang theory är vad jag sysselsätter mig med på morgnarna, dagarna och kvällarna - i princip så fort jag har tid faktiskt. 

ACNE

Att sukta efter något i flera månader och sedan bara ha den hängandes i rummet i väntan på att bli använd, det är fan en speciell känsla. En bra sådan givetvis. 
 
Läst igenom några inlägg på bloggen och känner Var är kvaliteten? Måste bli en radikal ändring tycker jag. Så får väl börja med att damma av min bortglömda kamera som ligger längst ner i byrålådan och hoppas på ett mirakel. 

PAINTBALL

Har precis spelat paintball, bland det roligaste jag gjort någonsin. Ärligt alltså. Vilken jävla adrenalinkick man får när man springer runt i banorna och skjuter på folk. Vi i det röda laget vann, även fast nån viss person (Clara) sköt lagspelare haha!
 
Nu sitter jag här med en kopp té och choklad medan jag väntar på att klockan ska slå över till söndag och jag får starta igång mobilen. Det har gått över förväntan med att inte använda den, det värsta har nog varit att inte se klockan jämt och ständigt vilket jag gärna vill haha. 

Follow on Bloglovin

RSS 2.0