NEW BALANCE

Ett av de köp jag gjorde i London, ÄNTLIGEN äger jag ett par new balance. Som jag längtar. 
 

Dagen började med en morgonpromenad med Oliwia. Efter det har jag hunnit med en tripp till Karlstad och ännu en promenad. Nu har jag laddat upp med en stoooooor portion gröt och äggmackor och väntar på att klockan ska bli lite till så jag kan gå upp till hallen för lite handboll. 
 

LONDON



Vid denna tid för bara en vecka sedan satt jag och Clara på varsin sida på dubbelsängen i vårt hotellrum i London med indisk mat runt om oss samt ljudet av människor, bilar och liv, som inte hörs i en småstad som Kristinehamn, hördes genom fönstret. Vi var så glada och så inåt helvete lyckliga att äntligen vara här. På måndagen var vi uppe tidigt för att vara på Oxford Street när alla affärer öppnade. Nöjda, belåtna och med många kassar senare gick vi tillbaka till hotellet. Åt på en restaurang senare på kvällen i närheten av där vi bodde. Tisdagen ägnades åt lite mer shopping och sedan på bara några sekunder var denna resa gjord.  Fasen alltså, skulle gärna haft lite flera dagar i staden jag trivs i så mycket. Och ja, visserligen har jag bara varit där två gånger men som man säger; kärlek vid första ögonkastet. 

ARTONDE OKTOBER

 
Härliga lördag! Idag har jag hunnit med morgonpromenad, bullbakning och packande. Nyttiga bullar som faktiskt smakade riktigt bra! Ingen fröjd för ögat kanske men vem bryr sig om sådana bagateller hehe. Bilderna är förresten tagna med nya kompaktkameran jag skrev om i förra inlägget och jag är mer än nöjd! Klart de alltid kan bli bättre efter lite mer tid eller att jag helt ändrar åsikt men än så länge älskar jag den.

SJUTTONDE OKTOBER

 
Äntligen fredag! Ni anar nog inte hur jag har längtat till att just skriva denna mening. Åh vad skönt med helg! Långhelg dessutom, eftersom jag och Clara åker till London på söndag. Idag hämtade jag ut min nya och fina kompaktkamera Canon PowerShot G16, liten och smidig att ha med sig till London. Det kom även med ett objektiv till systemkameran som jag haft förr men som gick sönder. Denna fredagskväll kommer tillbringas i hallen med handbollsmatch. Men först: pill med kameran, mellanmål och paradise hotel. 

LOUIS VUITTON

Drömväskan jag fick av min familj i födelsedagpresent.Såååååå nöjd!
 
 
Idag vaknade jag mycket tidigare än alarmet ringde av att magen kurrade. Och vad annat än att stiga upp och laga frukost ska man göra då haha. Rätt skönt ändå att kunna sitta framför teven en stund utan att behöva stressa sig från säng till frukosten till skola. 

TOLFTE OKTOBER



Två bilder från förra helgen i Stockholm


God mat på första bilden och på andra bilden är utsikten från hotellfrukosten på söndagsmorgon. Köpte mig väldigt fina plagg och fick den bästa presenten av familjen!

Mobilbloggar från minibussen påväg till Forshaga. Där ska jag spela första matchen på ett år (???) (längesedan iallafall). Just nu går dagarna i ett och att ta upp datorn för att skriva ett inlägg är inte något som riktigt hinns med tyvärr. 

FJÄRDE OKTOBER



Imorse vaknade jag av skönsång och frukost på sängen. Fick ett paket där det stod att jag hade 20 minuter att packa väskan och sedan skulle vi åka till huvudstaden för en övernattning på hotell med vad allt det innebär! Så nu sitter vi här i Stockholm på hotellet, nöjda efter en stund på stan. Vilken bra födelsedag jag haft än så länge!! 

Gårkvällen var även den bra! Släkten var här till ca nio. Vi åt tacos, var på vargjakt (haha fråga inte) och jag fick sådana fina presenter! 

TREDJE OKTOBER

 
Detta är lite oklara bilder på vad jag hade på mig igår - svart, skinn och oversize. Precis som jag tycker om det. Svarta skinnbyxor till en svart t-shirt i modellen större. Skönaste och finaste bhn samt guldigt halsband fick så fint utgöra detaljerna. Både tröja, halsband och bh är tre relativt nya favoriter som jag inte har visat upp i bloggen. Mer nya plagg kommer jag lägga upp!
Nu ska jag börja göra i ordning mig, klockan 18.00 kommer gästerna.
 

Follow on Bloglovin

RSS 2.0