HEJDÅ PÅSKLOV

Fasen vad detta lov har varit bra. Vet inte hur jag ska börja, fortsätta eller sluta inlägget så här är ett fåtal av alla de bilder jag tagit under denna vecka som ni kan få betrakta i stället. Härligt väder, god mat och bra vänner är typ det som sammanfattar hela lovet liksom. 
Imorgon är det tillbaka till skolbänken som gäller men vad gör det när endast 38 dagar står mellan mig och sommarlov?
 
Bloggen har ändrat lite utseende som ni kanske ser, självfallet är det Oliwia som har hjälpt mig. 

dag 106 av 365

choklad, varma hallon och jordnötssmör. bästa kombon
Dagen börjar med sovmorgon, sol och en god frukost. Kan den starta på något bättre sätt? Visserligen är första lektionen idrott med beep-test och bara genom att tänka på det får mig att vilja lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet, MEN tänk positivit Michaela - det är faktiskt nästsista dagen innan påsklov!!! 

ÅTTONDE APRIL

Vill ha sol, värme och vår. När jag kollar ut genom fönstret kan jag inte förstå att denna bild är tagen förra fredagen (tror jag) och då var nästan till och med det jag har på mig för varmt. Vill ha tillbaka det vädret och humöret. Fan vad mycket piggare man är och vad mycket lättare allt känns när solen skiner ändå. 

FRUKOST

Bilderna är visserligen inte tagna idag, men någorlunda så där såg frukosten ut även idag. Så gott att jag skulle kunna äta det till frukost, lunch och middag livet ut. Chokladfluff (eller vad man nu kan kalla det) och granola med smak av hallon och kakao. Mmmh ni hör ju, drömmen.
Idag är det film för hela slanten. Man får passa på när det är sådant perfekt filmväder hehe. Redan hunnit sett två filmer och än är jag inte klar. 

FIFTY SHADES OF PINK, TYP

Kommer från asos, nelly samt H&M. 
 
Förra helgen när vädret var så bra och jag var så glad får både väder och att det mesta av plugget var överstökat beställde jag lite kläder. De flesta kläder gick i vårens tecken, som färgen rosa, kjol och skor. Jag har inte mycket kläder i rosa, endast i träningsklädervägen då den förekommer rätt flitigt. Men man måste prova på nya saker så här är det rätt mycket olika nyanser av rosa ändå. Jag vet att bilderna inte visar så mycket men ni lär nog se dem på inom en snar framtid om vädret fortsätter så här. 

Follow on Bloglovin

RSS 2.0