TJUGOFÖRSTE MARS


Bara en massa matbilder 

Gårkvällen bjöds på räkfrossa på Harrys med Clara, Freja och Julia. Mängder med räkor och massa prat hanns med under de timmarna vi var där. Vi pratade om studenten, sol och korta klänningar vilket kändes som en oändligt lång tid bort då snön singlade så fint ner från skyn när vi vandrade hemåt. 

Imorse vaknade jag vid halv sju och efter många om och men insåg jag att somna om var omöjligt. Jag snörade istället på mig skorna och gick på en morgonpromenad. Nu sitter jag här med min goda frukost som består av pannkakor, varma hallon och nötchokladskvargen. Jäklar vad den är god. 




NITTONDE MARS




Hunnit passa mina fina kusiner och myst med dem, ätit goda mellanmål, tränat och pluggat sedan jag senast uppdaterade här. Det har hänt något hela tiden och det är så svårt att hitta tid till allt man vill hinna med. 

Sitter förtillfället på vår sista lektion som är att kolla på film och äta godis, helt okej alltså! 

FJORTONDE MARS




Gosan har varit hos oss hela dagen, där fotbollstittande och våffelmys varit några saker vi har ägnat oss åt! Nu ska jag gå och laga mig mat, sötpotatis och fläskfilé, kan det ens bli bättre?

SÖNDAGSBRUNCH






Helgen som började så fruktansvärt dåligt slutade så otroligt bra. Lördagen fortlöpte som den brukar göra med gym på morgonen, jobb på kvällen och slappande där emellan. När jag vaknade imorse var det bara att göra iordning mig, handla till brunchen på maxi och sedan fixa den hos Tova. Så jäkla gott var det och matkoman var ett faktum. När jag kom hem sedan la jag mig i sängen och sov en timme.  Det är tydligen väldigt ansträngande att äta haha! 

VECKAN SOM VARIT





Detta sportlov har varit så lugnt, lugnare än vad jag kanske velat men välbehövligt! Fått mängder med körkortsteori avprickat, varit iväg på halkbanan och gjort riskettan. Jag har även hunnit med att träna, äta mycket gott och jobba. Firade Philip i fredags med sång på morgonen, thaibuffe till lunch och italienskt till middag. Igår spenderade jag kvällen hemma hos Liridona, där hon blandannat bjöd på trerätters. Det var verkligen så trevligt men då jag inte fått många timmars sömn kvällen innan åkte jag hem tidigare än vad jag ville och somnade bums i sängen med kläderna på. 

Follow on Bloglovin

RSS 2.0