STRASBOURG

Strasbourg through iphonekameran
 
Det är svårt att förmedla charmen med denna stad, tyvärr tror jag man måste åka dit för att verkligen förstå vilken jävligt underbar stad detta var ändå. Eller det kanske inte var staden som var så bra utan snarare sällskapet man åkte dit med och det vi gjorde? Vi hann bland annat med en heldag på Europaparlamentet, shopping, sightseeing och määängder med fika.
Denna resa får 5 av 5 macarons, helt klart. 

GLOSSYBOX

Har ju glömt bort att visa en av mina julklappar som kommer dyka upp en gång i månaden de närmaste månaderna - en glossybox. Det var kanonprodukter i denna, sådant man vill prova men aldrig tar tummen ur och köper själv. 
 
Nu sitter jag och nästan hostar upp inälvorna samt ska börja nöta in lite spanskaord-och meningar. Trött som ett as är jag också men man får väl hölle ut. Adios
 

TILLBAKA

 
Nu är jag hemma, tyvärr alltså. H e r r e m i n g u d vilken resa detta har varit. Intensiv men jääävligt rolig. Bilden över är tagen på Euroscolas facebooksida. Den dagen var verkligen över all förväntan, men mer om det och bilder kommer någon annan dag. För nu är det tillbaka till vardagen och plugg som gäller. helvete helvete helvete

FJÄRDE FEBRUARI

 
De senaste dagarna har jag bara gått från sängläge till soffläge, från soffläge till sängläge, från sof... ah jag tror ni fattar. Har haft feber, varit hostig och förskyld men febern har nu börjat försvinna. Kände mig lite piggare imorse så gjorde en riktig lyxfrukost till mig, chokladpannkakor, varma hallon och jordnötssmör. Mmmh, så gott.
Imorgon är det en kort skoldag och på torsdag åker vi till Frankrike!!
 

IPHONE 5S

Nyaste tillskotten i mina ägor, en fin iphone 5s i silver.Skönt att slippa den gamle repiga skrutten jag hade förut.
Det är även väldigt skönt med helg, alltså veeerkligen. Har längtat enda sedan i måndags. Nästa vecka kommer bli en väldigt kort skolvecka, då min klass plus en franska-grupp åker till Frankrike på torsdag för att vara där i några dagar. Det ska bli så kul!

Follow on Bloglovin

RSS 2.0