SWEET EIGHTEEN

Några bilder från i lördags då släkt och vänner var samlade för att fira världens bästa Clara. Kan knappt förstå att hon och jag har hållit ihop i 12 år, sjukt vad tiden går fort när man tänker efter.
 

TJUGOSJUNDE MAJ

 
På vår svenskalektion idag fikade klassen hemma hos vår lärare. Jag har insett att paj med vaniljsås, tre sorters rulltårta och chokladkakor MED OREOKAKOR I är synonym för himmelriket. Att vi satt ute i hennes trädgård och solen lyste med sin närvaro gjorde det inte värre direkt. Resten av dagen rullade på, dock väldigt segt men tog mig ur den levande gjorde jag iallafall hehe

TJUGOSJÄTTE MAJ

Godaste kycklingsalladen i söndags / jag, redo för firandet av Clara i lördag / Alice njuter av sin maräng
Tre blandade bilder från denna helg. Hade kalas för William i fredags med pizza ute i solen och bad i poolen, vilken fin kväll den dagen hade att erbjuda. I lördags firades Clara, så trevligt! Fler bilder kommer så småningom. Söndagen bjöd på en lugn slappardag med god mat och sedan en promenad med Emelie på kvällen. 
 
Imorgon är det tisdag och vi kan även börja räkna de skoldagar som är kvar till sommarlov på ena handens fingrar.  Redovisar även det sista naturkunskapsarbetet för i år och för resten av mitt liv imorgon. Ä N T L I G E N 

WILLIAM

Idag är det inte någon vanlig dag här hos familjen Larsson. Snarare en stor högtid, kanske (mycket troligt) den största av dem alla - om man frågar denna lille herre på bilderna. Just precis, William fyller år och denna gång blev han åtta solsnurr. Minen på bilden längst ned avslöjar nog att han blev väldigt nöjd med sina presenter, vilket värmer ens storasyster-hjärta något oerhört.  
 
Tycker inläggen har blivit lite enformiga kanske, en bild och massa onödig text som  inte alltid passar ihop. Därför tänkte jag införa lite mer vardagsbilder, så ni får ta del av min, dock jävligt ohändelserika, vardag. Nu ska jag fortsätta plugga inför nationella provet i matte som går av stapeln imorgon. Lär nog sitta här ett bra tag till då allt bara känns så oklart in tha moment. 

ÖPPNA AXLAR

Fick så mycket fina grejer i paket från zara som kom härom veckan. Bland annat denna blus med öppna axlar.

ARTONDE MAJ

 
Denna helg har det hunnits med en hel del, inget av sakerna jag borde ha gjort men ääh - skulle inte ändra helgen om jag så än fick chansen. Dessa tre bilder är tagna i lördag eftermiddag, då vi firade gammelmormor på 95-årsdagen. Släkten samlades längst ute i skärgården, där det bjöds på trerätters och mycket trevliga timmar.
 
Helgen har varit kanon och även solen har vågat visa sig, vilket har resulterat i en jävulusisk ful bränna, skoj. Imorgon går vi in på den sista hela skolveckan då de andra två, som är kvar, är korta sådana med endast tre skoldagar. Klänningen, förresten, är den på bilderna några inlägg ned, tycker så mycket om den. Dock kanske den gör sig bättre till lite mer brunbrända ben haha. 

ELFTE MAJ

Bilden är tyvärr, SÅ tyvärr, inte tagen från denna morgon utan ett par veckor sedan då vädret var så där perfekt för jordgubbsfrukost (snälla kom tillbaka). Känns som jag inbillat mig de där soliga dagarna i april när jag kollar ut genom fönstret just nu där regnet inte spar på något utan bara öser ner. 

Denna dag har varit den segaste och längsta dagen på år, och klockan är endast två?! MEN (jag skulle ju försöka att inte klaga hehe) jag har faktiskt avprickat några mattevideos och uppgifter som jag var lite efter med, så lite produktiv har jag ändå varit idag. Nu ska jag sätta på något criminal mindsavsnitt och ta något att äta. 
 
Ni får ha det så braaa

SENASTE KÖPET

 
På tal om sommarkläder förresten - detta är mitt senaste tillskott i den än så länge rätt tomma klänningsgarderob. Dock inte så mycket länge till!! Att den är tom alltså.
Det är visserligen inte långt kvar till sommarlov, ca 29 dagar om jag räknat rätt, men ack så mycket läxor, prov och inlämningar vi har just nu. Fasen vad jag klagar ändå, låter som jag aldrig är glad haha. Men jo, det finns vissa stunder lovar!! 
Nu står jag i valet om att utnyttja håltimmen till något bra som att plugga matte inför imorgon eller kolla på film. Hmm svårt val. 

Follow on Bloglovin

RSS 2.0