PODCAST

Förstår ej varför jag inte började lyssna på podcasts för länge sedan? Det är ju världens bästa grej. Känns som man sitter med, pratar och skålar med temuggen i högsta hugg. Just nu är det Michaela&Dashas podcast som går nonstop på mobilen. Har ni inte lyssnat på någon podcast, gör det. Ni har missat något. Typ nästan lika mycket som dem som aldrig ätit Ben&Jerry's. 

Gårdagen..


...spenderades i Karlstad med mormor. Åt på godaste MaChe som vi alltid gör när det är hon och jag. Fann två cardigans som kommer passa perfekt i vintergarderoben. Borde nog visa de senaste plaggen jag har fyndat. Jaaa det kanske vore något. 

Stockholm på 24 timmar

I fredags runt 16.00 anlände jag till våran fina huvudstad, där mamma väntade på mig. 
Efter vi hade lämnat våra väskor på hotellet närmade sig klockan 18.00 och vi gick till en restaurang som var jättemysig. 
Till förrätt åt vi vitlöksbröd och tzatsiki. Kvällens varmrätt bestod av pasta och kyckling i krämig sås.(jättegod!)
19.30 befann vi oss på Göta Lejon och Priscilla, queen of the desert skulle precis börja. 
Hade inga förväntningar alls men oj vad den var bra! Ville ropa "en gång till!" när vi började applådera och föreställningen var över. Vi åkte tillbaka till hotellet och kollade på tv medan vi låg i sängarna och åt godis. Och så hade fredagen lidit mot sitt slut. 
9.00 nästa dag var det dags för det jag sett emot mest med hela resan. HOTELLFRUKOSTEN. Är en frukostmänniska ända in i benmärgen och denna hotellfrukost gjorde mig inte missnöjd alls!
Sedan checkade vi ut och 10.30 var vi ute och kikade i affärer. Var endast ute efter en halsduk som inte fanns men fick ändå med mig ett par tröjor hem. 
Efter vi hade tröttnat på att kolla runt (läs: mamma hade fått så ont i fötterna att hon knappt kunde gå) var klockan 14.00 och vi hamnade på Vapiano för lunch. Även fast jag inte är så förtjust i pizza såg dem så goda ut att jag var tvungen att prova en, helt ok! Dock håller jag mig nog till pasta nästa gång. 
 

16.00 
satt vi på bussen som skulle ta oss tillbaka till Kristinehamn igen, suck. 
 
Stockholm, vi ses snart igen <3

Just nu


Sitter och kolla film i mitt nya rum. Ja visst ni, fick något ryck i gårkväll och drog ut alla Williams saker och flyttade in mina egna istället. Det känns rätt bra, några saker som fattas bara. För övrigt är filmen rena rama nostalgin.

Kappa

Detta låg i paket jag skrev om igår. En gråsvart kappa som verkligen var något som fattades i garderoben min. Vet dock inte vad jag ska göra med luvan/det som hänger för att göra det snyggast som möjligt. Det får jag helt enkelt klura ut. 

ARTONDE OKTOBER

FREDAG IDAG! untzuntzuntz.Ska ligga hemma i soffan, kolla film och äta choklad all night long hade jag tänkt mig. Även fast jag faktiskt tycker om skolan så var denna helg väldigt välkommen. Kallt, halt och förjävligt var det imorse. Trottoaren hade förvandlats till en skridskobana så att gå från mig till skolan tog dubbelt så lång tid än vad det brukar, no joke. Jag kanske är lite för mesig men så fort det börjar kännas lite ostabilt var jag tvungen att stanna, andas och räkna till tio. Ska det fortsätta så här får  nog conversen ställas in i garderoben medan de tyngre grejerna åker fram. 
 
Smyger in med en dagens också. Detta + svarta jeans, som knappt syns, var det som fick åka på imorse. 

FYRA NYA TING

 
Det är ett par hängselbyxor, 2 t-shirtar och ett par solglasögon som gömmer sig på bilden. De senaste köpen jag gjort. Varför jag älskar hösten mest på hela året är kläderna. Det kommer in så mycket fint denna tid. Nästan för mycket tycker min plånbok. Har även ett paket liggandes på bordet redo att packas upp. Vad det är i, kanske ni får se imorgon. Uh vilken cliffhanger, nu måste ni ju ba läsa bloggen imorgon. Right?
 
Hoppas allt är bra med er!

SEXTONDE OKTOBER

Trodde ej jag hade mycket att göra men när man började räkna upp, hade man nästan inte tillräckligt med fingrar för att räkna på. Smågrejer javisst men ack så jobbigt. Sitter just nu och skriver läslogg samtidigt som jag tränar på spanskaglosorna vi har tills imorgon. Multitasking på hög nivå. Ska väl återgå till mitt, herra

Follow on Bloglovin

RSS 2.0