äääääääh

Ursäkta men FYFAN vad jag är trött. Kul att jag alltid inleder inläggen med det. Hade ett stort matteprov idag som pågick från halv nio till halv tolv. Så därför ingen träning eller socialt umgänge utan näsan nerkörd i matteboken hela veckan. Men gick det bra då? NEJ helvete heller. Haha känner mig så jäkla bitter, och trött som sagt. Tänker inte göra något alls idag, förutom att kolla på film och äta mat. wow vilket blogginlägg detta var. love life
(eftersom jag inte kan bjuda på ett glatt inlägg får ni iallafall en bild man var glad. Ärligt SAKNAR Strasbourg-resan så mycket)
 
 

TJUGOFEMTE JANUARI




HERREJÄVLAR vad trött jag är, både i kropp och huvud. Hade disco för förskola till trean i fredags för att få lite plus i klasskassan. Det gick över förväntan och jag hade så kul. Tror nästan jag tyckte det var roligare än barnen haha! Lördagen bestod inte av någon härlig sovmorgon utan klockan stod på sju för att ta sig till gymmet för morgonspinning och crossfitness. Kvällen bestod av jobb mellan klockan 22 och 03, så kom i säng runt fyra. 
 
Idag har jag varit så trött då det inte heller i natt blev många timmar sömn. Brukar köra vilodag på söndagar just på grund av den orsaken, men idag startade ett nytt pass som jag verkligen ville testa - HIT(Hög Intensiv Träning). Så tog mig i kragen, några koppar kaffe samt celcius och bara körde. Nu är jag helt slut i kroppen så resten av kvällen blir det massa mat och filmmys. Perfekt slut på en helt okej vecka!!. 

TJUGOTREDJE JANUARI



Sitter och äter frukost nu efter en kall morgonpromenad! 17 minusgrader ute och hade jag vetat det innan skulle jag nog aldrig gått ut. Lika bra att jag inte visste kanske hehe.

Igår tränade jag, både ben på gymmet och sedan spinning så promenaden hem var inte nådig alls. Sedan vid halv nio satt jag, Philip, Matilda och Felix på bion och Taken 3 skulle precis börja - mycket bra film!!!

THAILAND THROUGH IPHONE

 
 
 
Iphone-bilder från Thailandresan. Några av dem har ni säkert redan sett, ialllafall ni som följer mig på instagram. Sista bilder är från vårat hotellrum sista natten som vi spenderade i Bangkok, 20 våningar högt. M A G I S K T
 
 
 

HELGEN





Bilder från helgen. Tidig lördagsträning, god mat med familjen och jobb. Söndagen bestod endast med massa mys och fix i rummet. Nu har jag precis kommit hem från gymmet och kollar på handboll, Sverige möter Algeriet.

HEMMA



Kom hem igår från bästa resan någonsin. Fasen vad jag vill tillbaka. 

Follow on Bloglovin

RSS 2.0