TRETTIONDE NOVEMBER




Har spenderat hela dagen i soffan framför tv:n förutom när jag tog en långpromenad i förmiddags. Man orkar inte göra mer när man sovit uselt i natt och varit vaken sedan klockan halv fem imorse. Hade tänkt träna idag men det blev det då inte med haha. Känns som jag inte varit på gymmet något denna vecka men jo ett par gånger har allt hunnits med! Nu sitter jag och äter räkmackorna på bilden ovan framför ett avsnitt på The Vampire Diaries. Andra gången denna vecka men åh vad gott det är. 

JUST NU



Fy fasen vad underbart med helg!! Att bara sitta framför tv:n med något gott (som i detta fall är en celcius) är för mig oslagbart. Jag har redan hunnit med träning imorse som bestod av spinning och crossfitness. Jäkligt jobbigt och jag är trött i varenda del av kroppen men åh vad skönt det känns nu!

TJUGOFEMTE NOVEMBER


En del av dagens mellanmål

Mycket mobilbilder är vad jag lägger upp på bloggen just nu, men hur smidigt är det inte egentligen att mobilblogga eller bara ta kort med mobilkameran man alltid har vid sig? Mycket mycket smidigt. Skulle ni nu tycka tvärtom och vill att jag ska börja ta mer kort med kameran så får ni säga till men är det tyst så fortsätter jag som det är nu hehe..

Idag har jag varit i skolan och sedan har jag tränat, både gym och springtur med Oliwia har hunnits med!! Nu sitter jag och sista minuten pluggar engelska som ändå inte fastnar så lägger nog ned det och försöker ta i kapp de missade sömntimmarna från helgen istället!



TJUGOFJÄRDE NOVEMBER

 
Denna helg har varit full rulle och jag har njutit av varje sekund. Det har varit den bästa helgen på länge som började med Markus Krunegård, sedan jobb lördagnatt och igår var det klassfest a la 80-talet. Inte sovit alls mycket de senaste helgerna, till och med mindre än vanligt men sååå värt det. Började denna dag med en stor pannkaksfrukost, och sedan har den bara gått i matens tecken. Gjorde i ordning questpuffs, ni vet questbars som man skär i bitar och sedan har i ugnen några minuter, som jag sitter och äter på nu. Snart sja jag nog ge mig ut på en promenad och ikväll är det dags för handbollsträning!

MARKUS KRUNEGÅRD


Igår var det dags för nummer två av min födelsedagspresent av tjejerna. Markus Krunegård spelade nämligen i Karlstad igår. Kvällen började med tacos hos Anna med henne, Emma, Nora och Andreas. Sedan åkte vi alla till nöjesfabriken där han spelade. Det var riktigt bra! Musik är alltid (eller oftast) bäst live helt klart. Kom hem vid halv tre inatt och sedan var det bara att pallra sig upp imorse när alarmet ringde halv nio. Det var öppet hus idag i skolan som jag precis kom hem ifrån. Det var helt okej att stå där ändå, då vi får kompensationsledig nu på måndag, so långhelg it is, tyyyp. 

TJUGONDE NOVEMEBER

Throwback thursday till en varm sommardag i juli. 
 

Det har blivit lite av en tradition att jag och Nora ser på bio när en ny film av film-serierna vi tycker om visas. Och igår var det äntligen dags för Hunger Games 3: Mockingjay part 1. Vi såg den tillsammans med Avesta och Anna i Karlstad. Jag gillade den! Inte alls dålig men inget kan slå ettan givetvis.Har precis ätit en väldigt sen kvällsmat då jag var ett par timmar på gymmet förut med Emelie och nu ska jag sätta mig framför en av mina favoritfilmer genom tiderna som går på sexan just nu, Benknäckargänget. Imorgon är det fredag om någon på något sätt skulle ha missat det och den kommer bli så bra. 

ARTONDE NOVEMBER



Survivial kit för att överleva en sjukdag hemma haha

Massa vätska (kaffe, té och vatten), kvargröror med chokladsås, jordnötssmör och varma hallon samt alvedon är några av de saker som konsumerats i mängder under dagen. Enda positiva med att vara sjuk är just att kunna göra saker man annars knappt hinner. Som att kolla flera avsnitt på en tv-serie, göra iordning ordentliga mellanmål samt att inte behöva stressa hit och dit som iallafall jag ofta gör.

FREDAGS

 
Nu kommer det många bilder som handlar om ett par dagar sedan. Har inte hunnit uppdaterat tidigare men tänkte att jag skulle lägga upp dem ändå. Iallafall - i fredags åt jag med tjejerna på the pub. Jag åt kycklingfile med grillade grönsaker och chilicreme, jääääättegott. Vi satt där, pratade och helt plötsligt hade flera timmar gått. Det var så trevligt och något man tyvärr inte gör alls ofta. Fick även min 18-års present då som var en tröja med favoritpersonen från favoritserien, haha! Kommer nog aldrig riktigt växa upp.   
 

Idag stannade jag hemma från skolan igen. Är så rastlös att jag nästan klättrar på väggarna men är man sjuk så är man och då finns det inget bättre än att vila upp sig!

Follow on Bloglovin

RSS 2.0