TRETTIONDE MARS

Bilden är tagen idag, kan ni förstå det?? Första doppet för i år togs med Lovisa, Matilda och Liridona. Det sjuka var, var att det inte var så kallt ändå. Självklart var det kallt, men trodde att det skulle vara så mycket kallare. 
 
Denna helg har varit så bra. Hunnit gjort många saker, kanske inte sådant jag borde ha ägnat tiden till som läxor och dylikt men vem bryr sig? Så värt att stressplugga någon annan dag. Känns som jag bara skriver här när det är helg, vilket också stämmer haha. Men det ska försökas bli ändring med.. Lättare sagt än gjort givetvis men försöka kan man ju. 

TJUGOTREDJE MARS

Denna vecka måste vädret ha haft seriösa humörsvängningar, för det har hunnits med bland annat solsken (i måndags, då dessa bilder är tagna), regn, till och med snö! Som tur är, var snön inte långvarig då den redan har försvunnit.Tack och bock.
 
Ahapp, vad har jag gjort denna helg då? Fredagen innehöll lite smått och gott, som promenad i solsken och podcast i örat samt middag-och biodejt med Oliwia. Vi slår på stort, hon och jag. Lördagen var även den bra med jacuzzimys med Oliwia&Ebba samt en kvällspromenad med Malin. Idag har jag egentligen inte gjort något speciellt, tränat med Lovisa och lite plugg. Denna helg har verkligen varit lugn och skön, något som verkligen behövdes efter den plågosamma skolveckan. Nu är det iallafall dags för dagens höjdpunkt, choklad och soffan framför criminal minds-avsnitt!
 
 
 

FEMTONDE MARS

Gårdagens
Jackan, halsduken och conversen är standarden. Haft alla tre på mig de senaste dagarna, med andra kläder under då givetvis. Sen fick även väskan äntligen komma ut på en premiärtur. Tycker så himla mycket om den! Materiell lycka när den är som bäst. 

TRETTONDE MARS

Torsdagar som brukar vara så jävulusiskt jobbiga med skoldag till klockan fyra var denna gång en väldigt bra dag då vi fick sluta redan vid halv ett. Så lunchade med pappa och Philip på stan efter det och kom precis hem nu. 
 
Har haft fredagskänsla i hela kröppen min denna vecka, vilket måste bero på vädret. Känns som om våren vore påväg men ändå ryktas det om minusgrader och snö (!!) nästa vecka. Jag som precis packat ner min vinterjacka och VÄGRAR packa upp den igen. Hör ni det, VÄGRAR. 

NIONDE MARS

Sportlov, läxor, tv-serier (hehe), träning, vänner och nu senast Branäs är några av de saker som kommit mellan mig och bloggen. Men de cirka tjugo dagarna jag inte uppdaterat har varit bra!
 
Från i torsdag till idag har jag varit placerad uppe på Branäsberget. Som varit helt okej, även fast skidor, snö och kallt inte är min cup of té direkt. Försökte lära mig åka snowboard vilket resulterade i att jag nu inte kan sitta utan att det gör ont på rumpan pga alla de blåmärken jag har. Totally worth it dock för faasen va kul det var. Kunde dock inte svänga eller bromsa så hängde mest i barnbacken hela dagarna. Nu är vi ändå äntligen hemma och godispåsen och jag ska lägga oss framför tv:n resten av dagen. 

Follow on Bloglovin

RSS 2.0