TJUGOÅTTONDE JULI




Godmorgon guys! Tro det eller ej men vaknade imorse vrålhungrig även fast den enorma mängden mat jag åt igårkväll. Räkor, kräftor och en gudomligt god västerbottenpaj (som tyvärr inte kom med på bilden) var bland annat det som serverades. 

Till frukost idag blev en favorit i repris men bytte ut de varma hallonen till färska jordgubbar, ännu godare! Inget slår de röda små gubbarna.

TJUGOSJÄTTE JULI



Dagens frukost som bestod av gröt, varma hallon och kaseinröra. Som jag skrev på instagram - denna frukost var verkligen on point. Perfekt start på dagen. 

Jobbade igår på Harrys och kom inte i säng förens halv sex. Så sovtimmarna i natt kan räknas på ena handens fingrar men det är inte något som inte lite (läs: mycket) koffein kan lösa!! Nu är jag ledig i fyra dagar innan jag går in på mina två sista jobbpass på Maxi innan jag kan ta lite sommarlov innan skolan och vardagen drar igång igen. Ser framemot det lite faktiskt hehe, är ju en rutinmänniska i grund och botten. 

TJUGOANDRA JULI



Vad gör man när inte en tallrik räcker till hehe

Blir i princip endast matbilder på denna blogg när jag väl uppdaterar. Inte konstigt när det enda jag gör är äter, jobbar, tränar (när jag väl orkar) och sover. Benen tränades idag och det blev  faktiskt ett väldigt bra pass där vikterna ökades på flera övningar. Förra veckan körde jag mycket kondition och denna vecka har det blivit mer vikter - kul med variation känner jag!!

ARTONDE JULI




Denna vecka har det inte varit mycket jobb alls, endast två pass onsdag och ett på torsdag. Jobbar kvällen på Harrys idag och kvällen på maxi imorgon. Det har verkligen varit skönt att bara vara denna vecka vilket jag kände att det behövdes. Sovit mer än vad jag brukar och gjort sådant jag verkligen velat. Som igår, tränade två pass under dagen och kvällen bjöd först på en middag med räkor och ännu mer. Sedan fortsatte kvällen hemma hos Emma med favorittjejerna innan jag åkte hem och sov. Himla trevligt kväll. 

Idag har jag hunnit med ett pass på gymmet och sedan blir det ju jobb som sagt. Innan dess ska jag äta ostmackor utan dess like

TRETTONDE JULI




Vaknade rätt sent idag, för att vara mig det vill säga. Åkte iväg till gymmet för lite morgonmotion. Sen dess har jag hunnit ätit, tagit ikapp all tv-tid jag missat samt ett rygg-pass på gymmet. Nu har jag precis stekt mig ett gäng pannkakor som jag ska äta framför tvn innan det är dags att dra sig för lite handbollsträning, det var allt ett tag sedan det! 

TOLFTE JULI


Ujuj vad fina klasskompisar man har

Är så jäkla slut nu, efter 15 jobbpass på två veckor har jag äntligen satt mig i soffan och har två lediga dagar att se fram emot. Åh fan vad underbart. Börjar nog morgondagen med ett gympass efter en helg i matens tecken (min favorit typ av helg hehe) för att ha hela dagen till att bara ta det lugnt. Måste bara skriva det igen men åh fan vad underbart.

BILDBOMB FRÅN LIVET










En rätt långt uppehåll har jag haft från bloggen men varken tiden eller lusten har funnits. Sedan jag skrev senast har jag hunnit fått sommarlov, firat mina fina vänner på deras student, varit en svänga till Spanien, umgåtts med klassisarna och börjat med allvaret (det vill säga sommarjobb). Inga långa dagar på stranden med sol och bad har jag men det är inget jag saknar. Aldrig varit en sådan som kan spendera timmar solandes så att ha rutiner passar mig utmärkt även fast jag tar varje minut jag kan till och klaga lite haha. 

Imorgon börjar jag jobba klockan 7 till 13 så lägga sig tidigt blir det idag, antingen efter en stund framför tvn eller efter en stund på gymmet. Vi får se hur kvällen ser ut helt enkelt! Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar, uuuuutsvulten

Follow on Bloglovin

RSS 2.0