MIDSOMMAR



Glad midsommar! Hoppas ni har haft en jättebra och kommer ha en fortsatt bra dag. Här har vi precis prickat av den traditonella brännbollen med svärord, skrik och spräckta byxor. Standard i detta sällskap hehe.

HANNA MW

Hanna MW - största inspon ever
 
När jag egentligen inte har något att skriva och istället för att det ska eka tomt här kan jag dela med mig av tre bilder i min inspirationsmapp, alla självklart på Hanna MW som enligt mig alltid lyckas med sina klädval. Skulle mer än gärna ta över hennes garderob (och liv) hehe..
 

TRETTONDE JUNI

Outfit från några veckor sedan

Haft sommarlov i mer än en vecka men har knappt hunnit njuta av det då jag har jobbat varje dag sedan i måndags. Jobbar även imorgon men sedan får jag iallafall vara ledig minst en dag hehe. Ska inte klaga då jag vet hur skönt det kommer bli när lönen kommer och jag har redan hunnit spana in en del godbitar jag tänkte spendera några av de pengarna på.
 
Anledningen till detta inlägg var väl bara att visa att jag lever och jag hoppas ni har ett mycket mer händelserikt lov än jag än sålänge haha. Nu ska jag fortsätta kolla på fotbollen som visas förfullt på tv:n just nu. 

SJÄTTE JUNI

Tre svartvita bilder från gårdagen
 
Spenderade gårdagen uppe på björkvallen där det spelades klasskamp och även fast William ser sur ut på bilden så var det precis tvärtom. Han var så nöjd med sin andra placering. Kvällen spenderades ute i Ölme med cirka halva klassen. Vi grillade, lyssnade på musik och sjöng karaoke med våra fantastiska röster (hehe). Låg i hängmattan och kände att här kunde jag ligga föralltid typ. Titta bara på bilden liksom!! En bättre nationaldag är svårt att få alltså. 
 

SOMMARLOV

Detta hade jag på mig idag: Klänning (ny!) - bubbleroom
 
Sommartider hej hej somma... JUST PRECIS! Nu har jag samt resterande ettor och tvåor på brogårn tagit sommarlov.  Äntligen kan man pusta ut efter detta tuffa år och blicka framåt mot ca tio sköna veckor med sol, bad och lediga dagar. Vad som komma skall i höst behöver vi inte tänka på än på ett tag tycker jag hehe. Dock består mitt sommarlov av mycket jobb som börjar redan på måndag, en vecka tidigare än planerat, men pengar tackar jag inte nej till så det klagar jag inte över. 
 
 
 

ANDRA JUNI


tröja - zara / shorts - nelly trend / skärp - bikbok / converse
 
Idag har det varit varmt, åh så varmt! Men åh så skönt. Började skolan vid halv nio och slutade vid tio så den kan jag inte klaga på. Fick även reda på att jag kommer få A i matte1b-kursen, känns så inåthelvete bra. Lunchade med mamma och pappa nere på stan sedan och hämtade även ut ett paket. Legat ute i solstolen och träffat kalasbra vänner har även det hunnits med nu på kvällskvisten. Vilken jävligt underbar dag alltså. 

FYRA NYA

Fyra nya - från Zara, h&m och nelly.com 

Follow on Bloglovin

RSS 2.0