TJUGOSJUNDE OKTOBER




Dagarna rullar på och för de flesta är det höstlov - inte för mig dock. Spenderar mina dagar på praktik mellan 08 - 17 fast med en jäkla massa fikapauser går det faktiskt rätt bra.

Ute är det kallt och fint, inne är det varmt och mysigt precis som hösten ska vara. 

FJORTONDE OKTOBER





Även då jag låg i feber igår var jag tvungen att bege mig till Karlstad för pitchning av vår UF affärsidé. Så jäkla typiskt att jag blev sjuk, händer allt för ofta att jag är sjuk när viktiga saker inträffar. Iallafall så gjorde vi vår pitch sedan när det var avklarat firade vi med fika. Innan vi fick åka hem igen så var det mingel, prisutdelning och föreläsning. Att gå på Ipren och halstabletter fungerade så kvällen var inte så farligt jobbig ändå tillslut.

TRETTONDE OKTOBER

 
Mellan torsdag och lördag befann sig jag och Clara på annan ort, närmare bestämt i vår kära huvudstad. Stockholm bjöd på en massa trevligheter. Både ätbara som icke ätbara sådana. Vi åt mycket god mat, rundturer hos både Anna och Nora samt en tur till fotografiska. Från att ha ett par toppendagar ligger man nu hemma i halsont, förskylning och feber. Livet är bra roligt ibland

Follow on Bloglovin

RSS 2.0