ACNE STUDIOS

 Min kärlek - Acne Studios
 
Materiell lycka är nog en av de bästa lyckorna!!

GREKLAND

 
Har så mycket bilder från Grekland, albumet består till ungefär 90% endast på mat också. Shit vad mycket gott vi åt. Allt från bröden, fetaosten och tzatzikin till sallader, kyckling, kex och ost. Låg inte så mycket i solstolen då jag tyckte det var alldeles för varmt ibland utan satt mest med farmor och farfar på deras altan. Men ändå fått mer färg än jag någonsin haft förrut. S C O R E
 
Hade ungefär 20 m till havet från vårt hotell, vilket ni ser på någon bild över. Hade perfekta havsutsikten från våran balkong som man betraktade när man åt frukost på morgon, åt lunch på dagen eller satt och spelade kort på kvällen. 

BRÅVALLA 2014

Bråvalla var något så jävulusiskt bra. I fem dagar levde vi på campingen, sitttandes i partytältet vid våra tält,  i någon slags bubbla långt från verkligheten typ. Det var många bra artister och band men mina favoriter var nog The Offsprings, The Kooks,  Den Svenska Björnstammen och Veronica Maggio (+Håkan). Man levde på chips, kebab och cola. Man gick runt i gummistövlar, regnjacka och leriga shorts. Man pratade, sjöng och skrattade. Vet inte vad jag kan skriva mer än att DET VAR HELT FANTASTISKT.

NIONDE JULI

 
 
I ungefär 20 dagar har denna blogg ekat tom och elva av dessa dagar har jag haft nästan zero tillgång till internet. I fem dagar har jag levt ute i vildmarken på endast bröd och vatten. Aaah eller Bråvalla festival som andra kanske kallar det. Just joking DET VAR GRYMT och jag har ätit massa kebab, chips och makrillsburkar  också (haha). Bilder från det kommer, samt en mer detaljerad beskrivning! Samma dag som jag kom hem var det bara att packa om för då skulle flyget till Grekland åka ett par timmar senare. Och därifrån kom jag hem i söndagsnatt. (bilder kommer på det också!!) 
 
Dessa två bilder är iallafall från igår då jag träffade Nora, vi åt mat och kollade första halvleken på Brasilien vs. Tyskland-matchen, sen behövdes det inte mer för att veta slutresultatet hehe. 

Follow on Bloglovin

RSS 2.0